Kirjaston omatoimikäyttö opiskelijoille ja henkilökunnalle on mahdollista 10.8. alkaen. Kirjaston asiakaspalvelu on suljettu pe 14.8. >> Katso lisää palveluistamme päivittyvästä tiedotteesta.

Varausohje

HUOMAA! Kun teet varauksen Finnan kautta, hyväksyt samalla että varauksesi voidaan asettaa noudettavaksi kaikille avoimeen hyllyyn. Varaustunnuksesi näkyy kirjan välissä olevassa varausliuskassa. Varaustunnuksena on oletusarvoisesti nimesi, mutta voit halutessasi vaihtaa tunnuksen Finnassa omien tietojesi kautta.

Varaaminen

  1. Kirjaudu ensin sisään HAMKin Finnaan joko kirjastokortilla tai käyttämällä Haka Login-kirjautumista, jos olet liittänyt HAMKin kirjastokortin HAMKin käyttäjätunnukseesi.
  2. Kirjautumisen jälkeen kirjoita hakulaatikkoon etsimäsi teoksen nimi, klikkaa enter ja mene saadusta hakutuloslistasta oikean teoksen tietoihin klikkaamalla sen otsikkoa.
  3. Teoksen saatavuustiedoista näet, onko teosta hyllyssä missään HAMKin kampuskirjastossa. Klikkaa saatavuustietojen oikeassa yläreunassa näkyvää kuvaketta Varaa teos ja hyväksy nouto avohyllystä.
  4. Täytä varauslomakkeella pyydetyt tiedot. Varaus on automaattisesti voimassa 7 kk. Tarkista, että noutopaikka on se, jonka haluat, jos et ole oman tilisi tiedoissa määritellyt ensisijaista noutopaikkaa. Mikäli ensisijainen noutopaikka on määritelty, se tulee varauslomakkeelle automaattisesti.
  5. Klikkaa painiketta Lähetä varauspyyntö. Järjestelmä ilmoittaa, onko varaus onnistunut. Voit seurata varaustilannetta oman tilisi Varaukset-välilehdeltä.