Alkaisinko varhaiskasvatuksen ohjaavaksi opettajaksi - Rautio,Paula; Tampereen yliopisto, Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta (2021)
Videossa varhaiskasvatuksen opettaja, maisterivaiheen opiskelija Paula Rautio pohtii ohjaavaksi opettajaksi ryhtymiseen liittyviä kysymyksiä. Puheenvuoro perustuu Raution kokoamaan tutkimustietoon sekä hänen pro gradu -tutkielmansa aineistoon. Video on osa Askel-hankkeessa oppimateriaaliksi tuotettua puheenvuorojen sarjaa. Askel-hanke kohdistui työssäoppimiseen ja sen ohjaamiseen varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksessa ja se toteutettiin Oulun ja Tampereen yliopistojen yhteistyössä vuosina 2018-2021.