Avaimia hanketuottajuuteen. Ketterää kehittämistä ja luovia ratkaisuja - Halonen, Katri (Metropolia ammattikorkeakoulu, 2021)
Julkaisuun on koottu monipuolinen kokoelma tekstejä, joiden kautta hahmotellaan hanketuottajan ammattiosaamista. Siinä pohditaan moniäänisesti, millaista osaamista – tietoa, taitoja ja etenkin asennetta – hanketuottaja tarvitsee, jotta hän voi osaltaan rakentaa vaikuttavaa projektitoimintaa.
Keywords: hankesuunnittelu; projektityö; kulttuurituottajat