Esipolku - Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, 2022)
Esipolku kattaa varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja osittain myös alkuopetuksen Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmassa laadittuja medialukutaidon osaamisen kuvauksia. Esipolku rakentuu pääosin lyhytanimaatioista, jotka sopivat pituudeltaan, teemoiltaan ja sisällöltään varhaiskasvatuksen arkeen ja Uusien lukutaitojen osaamisen kuvauksiin. Esipolku muodostaa pohjan medialukutaidon, erityisesti audiovisuaalisen lukutaidon, oppimispolulle, joka jatkuu läpi koko peruskoulun.