Aloittelevan yrittäjän muistilista - Partanen, Sanna (2023)
Aloittelevan yrittäjän on otettava monta asiaa huomioon. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta (1 osp) on osa Liiketoiminnan perustutkintoa. Tämä infograafi kuvaa visuaalisesti ja interaktiivisesti mitä kaikkea yrityksen perustamistoimiin kuuluu. Klikattavien tagien takaa löytyy testejä, blogikirjoituksia sekä nettisivuja, joista sekä opettaja että opiskelija voi hakea lisätietoa kustakin aiheesta.
Keywords: yrittäjyys; yritystoiminta; liiketoiminta