Digi-ihana vaka ja esiopetus - Tampereen kaupunki (2023)
Digi-ihana vaka ja esiopetus toimii Tampereen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen digisuunnitelmana, ohjaten henkilöstöä hyödyntämään digitaalisuutta luontevana osana laaja-alaista pedagogiikkaa. Digi-ihana vaka ja esiopetus sisältää myös vinkkejä ja ohjeita digivälineiden käyttöön liittyen sekä ajankohtaisia digiaiheita käsittelevän blogi-osion. Digi-ihana vaka ja esiopetus -sivuston oheismateriaalina on julkaistu pienten lasten huoltajille suunnattu pdf-muotoinen ”Digitaalinen osaaminen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa - infopaketti koteihin”.
Keywords: uudet lukutaidot; digisuunnitelma; digitaalinen osaaminen; medialukutaito; ohjelmointiosaaminen