POKAn yksinäisyystyön menetelmät - Kyllönen, Tiia; Karelia-ammattikorkeakoulu (2023)
Karelia-amk:n opiskelijakunta POKAn toiminta tähtää opiskelijahyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen monilla eri toimilla. Yhtenä osana hyvinvoitityötä on yksinäisyystyö. Yksinäisyystyön menetelmiä on Vauhtia opintoihin -hankkeessa kehitetty ja vakiinnutettu osaksi POKAn toimintaa. Yksinäisyystyön menetelminä POKAlla tällä hetkellä ovat: 1. Into-vapaa-ajan toiminta, 2. yksinäisyysteema ja yhteisöllisyys tuutorikoulutuksissa, 3. mysteerijoukkueet POKAn isoimmissa tapahtumissa ja 4. avajaisten jatkot.
Keywords: KOHO; koho-verkosto; vertaistuki; yhteisöllisyys; tutorointi; kerhotoiminta; hyvinvointi; yksinäisyystyö; tapahtumat; ammattikorkeakoulu; korkeakouluopiskelija