Kirkon-Vilkkilänturan hoito- ja käyttösuunnitelma - Inki, Kimmo; Jokinen, Simo (Kaakkois-Suomen ympäristökeskus, 2007)
Kaakkois-Suomen ympäristökeskuksen raportteja 4 / 2007
Keywords: Virolahti; Kirkontura; Vilkkiläntura; hoito; käyttö; kunnostus; suojelu; linnut; metsästys; kalastus; virkistyskäyttö; tulokaspetojen pyynti