Pyhäjärven alueen (Pyhäjärvi, Pelinginselkä, Urajärvi) Natura-alueiden hoito- ja käyttösuunnitelma - Inki, Kimmo; Jokinen, Simo (Kaakkois-Suomen ympäristökeskus, 2007)
Kaakkois-Suomen ympäristökeskuksen raportteja 2 / 2007
Keywords: Iitti; Jaala; Kusankoski; Valkeala; hoito; käyttö; kunnostus; suojelu; linnut; metsästys; kalastus; virkistyskäyttö; tulokaspetojen pyynti