Pohjavesien suojelun ja kiviaineshuollon yhteensovittaminen : Kymenlaakson loppuraportti - Keskitalo, Katriina (toim.); Kurkinen, Ilpo; Malkavaara, Terhi; Liljeqvist, Lasse; Lyytikäinen, Ari; Nurmi, Heikki; Ranta, Panu; Sahala, Lauri; Timperi, Jukka; Tossavainen, Jyrki; Vallinkoski, Veli-Matti; Britschgi, Ritva (Kaakkois-Suomen ympäristökeskus, 2004)
Alueelliset ympäristöjulkaisut 349
Keywords: pohjavesi; pohjavesialueet; pohjavedensuojelu; kiviaines; maa-aines; maa-ainestenotto; luonnonsuojelu; maisemansuojelu; Kymenlaakso; POSKI