Pohjavesien suojelun ja kiviaineshuollon yhteensovittaminen : Loppuraportti Pielisen-Karjalan seudulta - Antikainen, Merja; Breilin, Olli; Lyytikäinen, Ari (Pohjois-Karjalan ympäristökeskus, 2001)
Alueelliset ympäristöjulkaisut 220
Keywords: pohjavesi; harju; maa-aineksen otto; kiviaines; pohjavedensuojelu; luonnonsuojelu; maisemansuojelu