Espoonlahden hoito- ja käyttösuunnitelma - Helminen, Sirkka-Liisa; Soini, Pirita; Yrjölä, Rauno (Uudenmaan ympäristökeskus, 2008)
Uudenmaan ympäristökeskuksen raportteja 23 | 2008
Keywords: luonnonsuojelu; umpeenkasvu; vedenlaatu; virkistyskäyttö; ympäristönsuojelu; Espoonlahti; Saunalahti