Pohjavesiensuojelun ja kiviaineshuollon yhteensovittaminen : Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan loppuraportti - Kinnunen, Timo (toim.); Valpola, Salla; Autiola, Merja; Kärkkäinen, Tuija; Vaitomaa, Kari; Ahonen, Ismo; Sipilä, Pekka; Vuokko, Jouko; Sivula, Kari; Lyytikäinen, Ari; Husa, Jukka; Teeriaho, Jari; et al. (Uudenmaan ympäristökeskus, 2006)
Alueelliset ympäristöjulkaisut 400 Kaksikielinen FI/SV julkaisu
Keywords: pohjavesi; pohjavesialueet; vesiensuojelu; kiviaines; maa-aines; maankaivu; louhinta; luonnonsuojelu; maisemansuojelu; Uusimaa; Itä-Uusimaa; grundvatten; grundvattenområden; vattenskydd; stenmaterial; marksubstans; ballast; grävning; brytning; naturskydd; landskapsskydd