Riveiltä ja rivien välistä. Näköalapaikka 1600-luvun turkulaisnaisten elämän monenkirjavuuteen - Tähtinen, Juhani (Kasvatus & Aika, 2021)
Arvosteltu teos: Toropainen, Veli Pekka 2019. 39 tarinaa 1600-luvun turkulaisnaisista. Turun museokeskuksen julkaisuja 85. Turku. 236 s.