Brändäystä retkeilytarvikkeista roomalaiseen rajavalliin - Kalaoja, Juha (Terra, 2012)
Brands and branding geographies / Andy Pike (toim.). Cheltenham : Edward Elgar, 2011.
Keywords: Brands and branding geographies; brändit; paikat - mielikuvat; valtiot - mielikuvat