Suomen-politiikkaa mahdollisuuksien rajoissa - Pekola, Sami (Ennen ja nyt: Historian tietosanomat, 2021)
Krister Wahlbäck, Jättiläisen henkäys. Suomen-kysymys Ruotsin politiikassa 1809–2009. Suomentanut Heikki Eskelinen. Siltala, 2020 (2011). 529 s.
Keywords: Ruotsi; Suomen-politiikka