Kirkastetulla sivistysnäkemyksellään järjestöt rakentavat kestävämpää yhteiskuntaa - Hannukainen, Kristiina; Fields, Marion (Aikuiskasvatus, 2023)
Toimintaympäristön muutokset ja viheliäiset globaalit ongelmat haastavat järjestöjen sivistyskäsitystä, joten niiden on kyettävä sanoittamaan sivistysroolinsa uudelleen. Uudistavaan oppimiseen pohjaava, osallistavin menetelmin tuotettu sivistysvisio on yksi askel kestävään tulevaisuuteen.
Keywords: sivistys; järjestöt; järjestötoiminta; kestävä elämäntapa; visiot; muutos; uudistava oppiminen