Näkyväksi? Sukupuoli ja itseymmärrys oikeudessa, sen ammateissa ja tutkimuksessa - Tallgren, Immi; Korpiola, Mia; Niemi, Johanna (Lakimies, 2022)
Becoming visible? Sex/gender and self-understanding in law, its professions and its research