Käsikirjoituksen matka julkaistuksi artikkeliksi. Politiikka-lehden koulutustilaisuuden opit - Perälä, Annu (Politiikka, 2022)
Katsausteksti Politiikka-lehden järjestämän koulutustilaisuuden Käsikirjoituksen matka julkaistuksi artikkeliksi – Millaista on julkaiseminen Politiikka-lehdessä? (11.10.2022) keskeisimmistä opeista ja oivalluksista.
Keywords: tieteellinen julkaiseminen; tieteellinen kirjoittaminen; vertaisarviointi