Tietojärjestelmät lähihoitajien työn tukena eri toimintaympäristöissä: kokemuksia tuotemerkeittäin 2022 - Vehko, Tuulikki; Ikonen, Johanna; Kyytsönen, Maiju; Koponen, Samuli; Kinnunen, Ulla-Mari; Saranto, Kaija (Finnish Journal of eHealth and eWelfare, 2023)
Tutkimuksessa arvioitiin, missä määrin asiakas- ja potilastietojärjestelmien eri tuotemerkit tukevat lähihoitajien työtä eri toimintaympäristöissä. Tutkimuksessa tuotetaan tietoa Sote-tieto hyötykäyttöön 2020 strategian arviointia varten.