Lausunnonantajat vuonna 2022 - Kouvo, Terhi (Aikuiskasvatus, 2023)
Vuonna 2022 Aikuiskasvatuksessa julkaistiin 13 vertaisarvioitua tiedeartikkelia. Lisäksi toimituskunta käsitteli useita artikkelikäsikirjoituksia. Kiitämme lämpimästi lausunnonantajia!
Keywords: vertaisarviointi (tieteellinen julkaiseminen); tieteellinen julkaisutoiminta; aikuiskasvatus