Tartuntataudit Suomen historiassa - Raento, Pauliina (Tieteessä tapahtuu, 2006)
Mika Kallioinen: Rutto & rukous. Tartuntataudit esiteollisen ajan Suomessa. Atena 2005. 289 s.
Keywords: historia; tartuntataudit