Oppineisuuden puolesta - Forsman, Maria (Informaatiotutkimus, 2018)
Arvio teoksesta: Sari Kivistö & Sami Pihlström: Sivistyksen puolustus : miksi akateemista elämää tarvitaan? Gaudeamus, 2018. 248 s.
Keywords: sivistys; tiedepolitiikka; tieteet (erikoisalat); arvostus; akateemikot