Muistitietotutkimus nousussa myös kasvatuksen ja koulutuksen historian alalla - Salmi-Niklander, Kirsti; Tähtinen, Juhani (Kasvatus & Aika, 2018)
Pääkirjoitus 4/2018 Teema: Kasvatus ja koulutus elämäkerroissa ja muistoissa Vierailevat päätoimittajat Kirsti Salmi-Niklander, Juhani Tähtinen ja Kirsi-Maria Hytönen