Tutkimusrahoitus määrittelee tieteen tekemistä ja tutkijuutta - Hannukainen, Kristiina (Aikuiskasvatus, 2019)
Yliopistossa tutkimusrahoitus määrittelee tutkimusaiheita, tutkimusmenetelmiä ja tutkijuutta. Tutkimukselta vaaditaan vaikuttavuutta, mutta sen laadukkuus kyseenalaistuu nopeassa tutkimuksen ja tiedon tuottamisen tahdissa.
Keywords: tutkimus; tieteellinen julkaisutoiminta; väitöskirjat; rahoitus; tutkimusrahoitus; tietokapitalismi; tiedejulkaiseminen; väitöstutkimus; monografia