Opiksi organisaatioille ja konsulteille. Puutio, Risto & Heikkilä, Jukka-Pekka (2018). Organisaatio prosessina. Muodonmuutoksen konsultointi. Metanoia Instituutti. 246 sivua. - Keskinen, Soili (Aikuiskasvatus, 2018)
Konsultti on organisaatioklovni,  joka auttaa havaitsemaan organisaation piilossa olleita piirteitä.
Keywords: organisaatiot; muutoksenhallinta; konsultit; kirja-arvostelut