Tutkijat someen! Vakuuttava viestintäopas tutkijoille - Lehtisalo, Anneli (Media & viestintä, 2019)
Arvio teoksesta: Poutanen, Petro ja Laaksonen, Salla-Maaria (2019). Faktat nettiin! Asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa. Helsinki: Gaudeamus, 202 s.