Yhteistyö ei tule annettuna – se on opittava - Julin, Tuuli; Lahtinen, Tuula (Aikuiskasvatus, 1995)
Tehdään porukalla – yhteistyön käsikirja, Brad Absetz (1994)
Keywords: ryhmätyö; kirja-arvostelut; yhteistyö; ryhmädynamiikka; ryhmäohjaus; Absetz, Brad: Tehdään porukalla - yhteistyön käsikirja