Mezirowin itseohjautuvuuskäsityksiä ymmärrettävästi - Manninen, Jyri (Aikuiskasvatus, 1998)
Artikkelissa arvioidaan Leena Ahteenmäki-Pelkosen väitöskirjatutkimusta "Kriittinen näkemys itseohjautuvuudesta. Systemaattinen analyysi Jack Mezirowin itseohjautuvuuskäsityksistä"
Keywords: aikuiskasvatus; aikuisopiskelu; oppimisprosessi; itseohjautuvuus; väitöskirjat; Ahteenmäki-Pelkonen, Leena; Mezirow, Jack