NLP – Näyttäviä Lupauksia Paremmasta - Pietikäinen, Arto (Aikuiskasvatus, 1998)
Mitä on NLP? / Terttu Grönfors & Trygve Roos. Espoo : Facile Publishing, 1997. 236 s. ISBN 951-97398-2-3
Keywords: kirja-arvostelut; ajattelu; mielikuvat; elämänhallinta; NLP; Grönfors, Terttu: Mitä on NLP?; Roos, T.: Mitä on NLP