Kasvatus tietoyhteiskunnassa - Niemelä, Seppo (Aikuiskasvatus, 2000)
Kundskabskapløbet : uddannelse i vidensamfundet / Ove Korsgaard. Kbh : Gyldendal, 1999.
Keywords: kirja-arvostelut; tietoyhteiskunta; aikuiskasvatus; Korsgaard, Ove: Kundskabs-kaploebet. Uddannelse i vidensamfundet