Kouluttamiseen liittyvän pätevyyden kehittämisestä - Antila, Pekka; Hätönen, Heljä (Aikuiskasvatus, 2002)
Aikuiskasvattajan työtä tekevät monet sellaiset henkilöt, jotka eivät ole ammatiltaan aikuiskasvattajia ja joiden päätehtävä on muu kuin koulutus tai kehittäminen. Monet heistä ovat oppineet aikuiskasvattajan työhön käytännön kautta. Myös he hyötyvät pedagogisen pätevyytensä kehittämisestä. Yhden esimerkin osaamisen lisäämisestä antaa Educa-Instituutti Oy:n Kouluttamisen ajokortti -koulutusohjelma.
Keywords: aikuiskasvatus; kouluttajat; kouluttajakoulutus; ammattitaito