Taistelu kansasta - Niemelä, Seppo (Aikuiskasvatus, 2004)
Kampen om folket : et dannelseperspektiv på dansk historie gennem 500 år, Ove Korsgaard, Gyldendahl (2004)
Keywords: demokratia; kirja-arvostelut; Korsgaard, Ove: Kampen om folket; aatehistoria; kansalaisuus; Tanska