Yksityismetsänomistajien puuntuotantostrategiat ja potentiaaliset hakkuumahdollisuudet. - Pesonen, Mauno; Malinen, Juha; Kettunen, Arto (Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja, 1995)
sidottu
Keywords: yksityismetsänomistajat; puuntuotanto; hakkuumahdollisuudet; strategiat