Luonnon muutosten havainnointi ja merkitys kuvaparien arviointi -menetelmää käyttäen. - Kilpeläinen, Tuija (Folia Forestalia, 1995)
Tutkimusartikkeli
Keywords: luonnon muutos; havaitseminen; merkityksenanto; diakuvat