Pohjoisen havumetsävyöhykkeen metsäluonnon monimuotoisuuden kvantifiointi alueellisen metsäsuunnittelun tarpeisiin. - Uuttera, Janne; Kangas, Jyrki (Folia Forestalia, 1995)
Tieteen tori
Keywords: biodiversiteetti; metsäsuunnittelu