Porojen talvilaitumet Suomen poronhoitoalueen etelä- ja keskiosissa 1990-luvun alussa. - Mattila, Eero (Folia Forestalia, 1996)
Tutkimusartikkeli
Keywords: kangasmaat; laidunarviointi; laitumien rakenne ja kunto; muutosanalyysi; valtakunnan metsien inventointi