Koneellinen kitkentä taimikon varhaisperkauksessa – työajanmenekki, kustannukset ja työjäljen laatu - Rantala, Juho; Kautto, Kari; Metsäntutkimuslaitos / Suonenjoki (Metsätieteen aikakauskirja, 2011)
Tutkimusartikkeli
Keywords: koneellistaminen; kustannustehokkuus; metsänhoito; metsänuudistaminen; Naarva; taimikonhoito; tuottavuus