Metsäsektorin suhdanne-ennusteet ja niiden hyödyntäminen - Hänninen, Riitta; Viitanen, Jari; Toivonen, Ritva; Järvinen, Erno; Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos; Metsäntutkimuslaitos / Helsinki (Metsätieteen aikakauskirja, 2007)
Tieteen tori
Keywords: metsäsektori; suhdanne-ennusteet