Suomen metsien monimuotoisuuden turvaaminen - Kuuluvainen, Timo; Jäppinen, Jukka-Pekka; Keto-Tokoi, Petri; Kuuluvainen, Jari; Kuusinen, Mikko; Niemelä, Jari; Ollikainen, Markku; Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos; Suomen ympäristökeskus, luontoyksikkö; Tampereen ammattikorkeakoulu, metsätalous; Helsingin yliopisto, metsäekonomian laitos; Ympäristöministeriö, luonnonsuojeluyksikkö; et al. (Metsätieteen aikakauskirja, 2004)
Tieteen tori