Mäntysäästöpuut männyntaimikoissa – aukkoisuutta, kasvutappioita vai laatua? - Valkonen, Sauli; Ruuska, Juha; Siipilehto, Jouni; Metsäntutkimuslaitos / Vantaa (Metsätieteen aikakauskirja, 2001)
Tieteen tori: Metsien hoito ja kasvatus
Keywords: männyntaimikot; säästöpuu