Onko koivu- ja haapasäästöpuiden vaikutus männyn taimikon kehitykseen erilainen kuin mäntysäästöpuiden? - Valkonen, Sauli; Miettinen, Antti; Ruuska, Juha; Metsäntutkimuslaitos / Vantaa (Metsätieteen aikakauskirja, 2003)
Tiedonanto
Keywords: haapa; koivu; kasvu; kilpailu; mallit; mänty; säästöpuut; taimikot; uudistaminen