Kuitupuun laadun vaihtelu ja lajitteluperusteet - Hakkila, Pentti; Metsäntutkimuslaitos / Vantaa (Metsätieteen aikakauskirja, 1998)
Tieteen tori: 80 vuotta metsäntutkimusta Metlassa – mikä nyt ajankohtaista?
Keywords: kuitupuu; laatu; lajittelu