Miten tutkimusta voisi hyödyntää tehokkaammin kansallisessa metsäohjelmassa? - Nuutinen, Tuula; Metsäntutkimuslaitos / Joensuu (Metsätieteen aikakauskirja, 1999)
Tieteen tori
Keywords: metsäohjelma; tutkimus