Lahopuun merkitys kasvualustana eteläboreaalisen vanhan luonnontilaisen kuusimetsän uudistumisessa - Alaspää, Katariina; Muukkonen, Petteri; Mäkipää, Raisa; Helsingin yliopisto, Geotieteiden ja maantieteen laitos; Helsingin yliopisto, Metsätieteiden laitos; Luke / Luonnonvarat ja biotuotanto / Ympäristövaikutukset / Ympäristövaikutukset, ryhmän yht (4100100498); Luonnonvarakeskus / Vantaa; 4100100498 (Metsätieteen aikakauskirja, 2015)
Tiedonanto
Keywords: luontainen uudistuminen; Picea abies; taimettuminen