Low Carbon Finland 2050 -platform: skenaariot metsäsektorille - Kallio, Maarit; Salminen, Olli; Sievänen, Risto; Metsäntutkimuslaitos / Etelä-Suomen alueyksikkö (Working Papers of the Finnish Forest Research Institute, 2014)
Taitto: Anne Siika/Metla
Keywords: bioenergia; hiilinielut; ilmaston muutos; metsien käyttö; metsäsektori; skenaariot