Koneellisen metsänistutuksen oppaan esittelymateriaali - Laine, Tiina; Syri, Mikko; Sipilä, Kyösti; Metsäntutkimuslaitos; Suomen metsäkeskus (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Esittelymateriaali
Keywords: metsänviljely; metsäkoneet