Lämpöyrittäjätoiminta vuonna 2006 - Alanen, Veli-Matti; Solmio, Harri (TTS tutkimuksen tiedote, ISSN 1797-1608, 2007)
Heating entrepreneur activity in 2006.
Keywords: lämpökeskukset; lämmöntuotanto; yritystoiminta; yrittäjät; puuenergia; biopolttoaineet