Verkostoperustainen yrityskäytäntöjen kehittäminen - Koivisto, Tapio; Ahmaniemi, Riikka (Raportteja / Kansallinen työelämän kehittämisohjelma, ISSN 1239-5234, 2001)
Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 106-107).
Keywords: verkostot; yritykset; yhteistyö; verkostoituminen; projektit; arviointi; teknologiapolitiikka; innovaatiot; oppiminen; osaaminen; kilpailukyky