27 tutkitusti toimivaa tapaa opettaa - Mitchell, David R.; Korhonen, Jussi; PS-kustannus (PS-kustannus, 2018)
Mistä tiedät, mihin opetus kannattaa perustaa? Mihin seikkoihin opettajan tulee kiinnittää huomiota opettaessaan ja suunnitellessaan opetusta? Mitä taitoja oppijoille on hyvä opettaa? Entä mitä koko kouluun liittyviä ja koulun ulkoisia asioita kannattaa ottaa huomioon? Ota käyttöön 27 tutkitusti toimivaa tapaa opettaa! Jotta kaikki voisivat oppia, opettajat tarvitsevat tapoja opetuksensa tehostamiseen. Teoksessa esitellään joukko tieteelliseen tutkimukseen perustuvia sovelluksia käytännön opetustyöhön.
Keywords: opetus; opetusmenetelmät; opetustyö; oppiminen; yhteistoiminnallinen oppiminen; ryhmäopetus; didaktiikka; inkluusio; erilaiset oppijat; vertaisoppiminen; sosiaaliset taidot; luokkatyöskentely; kasvatusyhteistyö